DE ACUM LA e balon.md PUTETI SĂ ACHITAȚI COMANDA DVS. CU CARDUL BANCAR CÎND PRIMIȚI BALOANE

                   

              СЕЙЧАС  ПОЛУЧАЯ ШАРИКИ ОТ e balon.md ВЫ МОЖЕТЕ ОПЛАТИТЬ СВОЙ ЗАКАЗ БАНКОВСКОЙ КАРТОЙ       

   Dragi prieteni ! Echipa ebalon.md Vă vine în ajutor ! Acum primiți baloane cu heliu cu livrarea Gratis prin Chișinau Comanda Dumneavoastră trebue să fie minimum de 300 lei

          Дорогие друзья ! Команда ebalon.md приходит к Вам на помощь ! Сейчас вы можете получить шарики с гелием с    Бесплатной доставкой по Кишинёву . Ваш заказ должен быть на сумму минимум 300 лей 

Buchete din baloane cu heliu

Buchete din baloane cu heliu este soluție cea mai rapidă și comodă pentru infrumusețarea sărbătoarei dumneavoastră ! Baloane cu heliu de diferite modele și marimi arangate in buchet de profesionali, liber  a sa faca pe fiecare om bucuros !

Zile de Naștere

Ziua de naștere este cea mai importanta zi in viața fiecare om. Comanda ebalon.md propune clienților noștrii gama largă de variante de infrumusețarea cu baloane sărbătoarei dumneavoastră  . Baloane cu heliu pot să fii nu doar ca element de decor ,  doar și foarte neobișnuit cadou !

Externarea din maternitatea

Externarea din maternitatea nu e posibil de comporat in cantitatea emoțiilor cu alt eveniment ! De aceea baloane cu heliu aranjate in compoziții tematice pentru externarea din maternitatea sau infrumusețarea automobilului , apartamentului sau casei cu baloane și accesorii a se intări afișări și amintiri pe mult timp !

Panou rotund

Cel mai popular trend in industria infrumusețerii fotozonei cu baloane la moment este PANOU ROTUND . In soluția aceasta pentru decor există forma originală  a panoului, cantitate infinită de elemente și variante , și cel mai important amintiri plăcute de la evenimentului dumneavoastră ! 

Deschiderea spațiu comercial

Echipa ebalon.md vă propune decor din Baloane pentru Deschiderea oficială a magazinelor, punctelor de comerț .In decorațiuni cu baloane pentru deschiderea sunt folosite trei elemente . Ghirleanda din baloane ,baloane cu heliu și figure cu balon mare cu inscripție (pilon).