REDUCERI LA DECOR 10 % luna octombrie,noiembrie !!!  REDUCERI LA DECOR 10 % luna octombrie,noiembrie !!!           

СКИДКИ 10% НА ДЕКОР в октябре и ноябре !!!!!!    СКИДКИ 10% НА ДЕКОР в октябре и ноябре !!!!!!   

                                                     

BUCHETE DIN BALOANE CU HELIU

Buchete din baloane cu heliu este soluție cea mai rapidă și comodă pentru infrumusețarea sărbătoarei dumneavoastră ! Baloane cu heliu de diferite modele și marimi arangate in buchet de profesionali, liber  a sa faca pe fiecare om bucuros !

COMPOZIȚII PENTRU ZIUA DE NAȘTERE

Ziua de naștere este cea mai importanta zi in viața fiecare om. Comanda ebalon.md propune clienților noștrii gama largă de variante de infrumusețarea cu baloane sărbătoarei dumneavoastră  . Baloane cu heliu pot să fii nu doar ca element de decor ,  doar și foarte neobișnuit cadou !

EXTERNAREA DIN MATERNITATEA

Externarea din maternitatea nu e posibil de comporat in cantitatea emoțiilor cu alt eveniment ! De aceea baloane cu heliu aranjate in compoziții tematice pentru externarea din maternitatea sau infrumusețarea automobilului , apartamentului sau casei cu baloane și accesorii a se intări afișări și amintiri pe mult timp !

PANOU CU BALOANE

Cel mai popular trend in industria infrumusețerii fotozonei cu baloane la moment este PANOU ROTUND . In soluția aceasta pentru decor există forma originală  a panoului, cantitate infinită de elemente și variante , și cel mai important amintiri plăcute de la evenimentului dumneavoastră ! 

Fotostend

Fotostend , banner, wallpress , panou - acestea sunt toate numele unui minunat element de proiectare a zonei foto pentru sărbătoarea dumnevoastră. Fotostend poate fi folosit ca opțiune de decor în combinație cu baloane și baloane cu heliu și poate acționa și ca obiect de artă de sine stătător.

CUMĂTRIE BOTEZ

Decorarea cu baloane a devenit o parteaintegrantă a botezului a copiilor din Moldova.Din fericire, echipa ebalon.md Vă poate oferi un număr incredibil de soluții pentru decorarea unei zonei foto pentru botezuri.

 

Panou din baloane 3D

O astfel de opțiune pentru decorarea sărbătorii dvs. ca panou 3d vă va scufunda în atmosfera prezenței unui număr mare de baloane și bineînțeles va ridica starea de spirit deja bunăpentru dvs. și oaspeții dvs. !

Deschiderea spațiu comercial

Echipa ebalon.md vă propune decor din Baloane pentru Deschiderea oficială a magazinelor, punctelor de comerț .In decorațiuni cu baloane pentru deschiderea sunt folosite trei elemente . Ghirleanda din baloane ,baloane cu heliu și figure cu balon mare cu inscripție (pilon).

Arcada

Arcade din baloane

ZIUA ÎNDRAGOSTIȚILOR-14 FEBRUARIE

DE ZIUA ÎNDRAGOSTIȚILOR PE 14 FEBRUARIE ECHIPA EBALON.MD VĂ OFERĂ O GAMA LARGĂ DE BALOANE PENTRU FELICITAREA CEL MAI DRAG OM !!! OFERIM LIVRAREA GRATIS PRIN CHIȘINĂU DE LA 300 LEI COMANDA !!!!

                                                            ДОРОГИЕ НАШИ ВЛЮБЛЁННЫЕ !!!!

В ДЕНЬ ВЛЮБЛЁННЫХ 14 ФЕВРАЛЯ КОМАНДА EBALON.MD ПРЕДЛАГАЕТ ВАМ ШИРОКУЮ ГАММУ ШАРОВ ДЛЯ ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЛЮБИМОГО ЧЕЛОВЕКА !!! ПРЕДЛАГАЕМ ВАМ БЕСПЛАТНУЮ ДОСТАВКУ ПО КИШИНЁВУ ОТ 300 ЛЕЙ ЗАКАЗ !!!